Af Emilie Tholstrup

OL

OL er den største sportsbegivenhed i verden.
Der er mange forskellige slags sport med,
og atleter fra hele verden dyster om guldet.
Læs mere om OL her i bogen.

I 2016 var de danske herrer i håndbold i deres første finale ved OL. De skulle spille mod Frankrig, der har vundet guld til OL to gange før. Danmark endte med at vinde kampen 28-26. De vandt guld. OL er den største sportsbegivenhed. Der bliver afholdt OL hvert 4. år. Der findes flere slags OL: Sommer-OL, vinter-OL og PL.

OL er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

OL er skrevet af Emilie Tholstrup

Lektørudtalelse:
Det er en god bog om OL med mange interessante fakta og med mange store danske præstationer. (…)Emnet udvikler og forandrer sig, hver gang der afholdes nyt OL. Derfor forældes bøgerne også hele tiden. Det er derfor vigtigt med nye, aktuelle bøger, som denne, i samlingen både på PLC og børnebiblioteker”.,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Emilie Tholstrup

ISBN

9788770187039

Udgivelsesdato

14.04.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter