Af Henrik Enemark

Neandertaler / Menneske

I dag findes der kun en slags mennesker i verden.
Men engang var der flere arter.
En af dem er neandertalerne.
Dem er vi i tæt familie med.
Neandertalerne uddøde for cirka 40.000 år siden.
Men noget af dem lever stadig videre i os.

Der har været liv på jorden i mange millioner af år. Det er dog ikke de samme arter, der altid har levet på jorden. Nogle arter er uddøde, mens nye er kommet til. For 3-4 millioner år siden levede der ingen mennesker. Gennem mange år er der sket noget. Mennesket stammer fra aben. Nogle aber blev til chimpanser, andre blev til Homo Sapiens.

Neandertaler / Menneske er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Neandertaler / Menneske er skrevet af Henrik Enemark

Lektørudtalelse:
Der er en del velvalgte fotos, animationer og skitser, der understøtter teksten i denne fine bog om neandertalerne. (…) Fin bog om emnet, der tilgodeser de yngste mellemtrinslæsere. Anbefales til børnebiblioteket og skolens PLC.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Henrik Enemark

ISBN

9788770188425

Udgivelsesdato

17.08.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter