Skift til erhvervskunde

Af Per Straarup Søndergaard

Nat

”Det skal jeg prøve igen.”
Tanken lyser som neon i Karis hjerne.
Hun ligger i sengen og tænker på i går:
Hun danser. Går på loftet.
Hendes krop er fuld af lykke.
Varm lykke.
Alt sammen bare,
fordi hun tog en lille pille.

Nat har sat sig ved mig i klassen. Der går en uge uden, at vi taler sammen. Måske mere. Det er lidt akavet. Men en dag siger Nat: ”Skal du noget på fredag?” ”Nej,” svarer jeg. Lidt for hurtigt og lidt for glad. For jeg skal aldrig noget. ”Så tag med i Paradis.”

Nat er skrevet af Per Straarup Søndergaard og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Nat er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
“To gode og realistiske bøger, som enhver ung kan leve sig ind i. Her tales direkte til læseren uden løftede pegefingre. “Ih, du Mille”er teksten både alvorlig, men også meget humoristisk, så man kommer til at grine. “Nat”er mere alvorlig. Teksten er velskrevet. Kapitlernes titelblad signalerer “ung”og gør layoutet lækkert.”– DBC Lektør

kr. 175,00 inkl. moms

Forfatter

Per Straarup Søndergaard

ISBN

9788793646360

Udgivelsesdato

05.02.2018

Sidetal

72

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter