Af Sarah Crossan

Når månen står op

De tror, at jeg har gjort nogen fortræd.
Men det har jeg ikke. Er du med?
For folk kommer til at fortælle dig alle mulige løgne.
Det er vigtigt for mig, at du kender sandheden.

Joe har ikke set sin bror i ti år. Og årsagen er brutal. Ed sidder på dødsgangen. Han er sigtet for at have dræbt en politibetjent. Nu er datoen for Eds henrettelse blevet fastsat, og dette bliver måske deres sidste sommer sammen. Nogensinde.

Den prisvindende forfatter Sarah Crossans Når månen står op er en YA-roman om liv, død, kærlighed og tilgivelse, og om hvordan vi tager afsked med dem, vi elsker. En poetisk, provokerende og gribende fortælling om det kontroversielle emne dødsstraf, der sætter spørgsmålstegn ved, hvorvidt vi alle er lige for loven i nutidens USA.

Lektørudtalelse:
“En meget stærk fortælling om en ung mands kamp for at forstå og acceptere den situation, hans bror er i. Bogen er bygget op af mange små kapitler – nogle er på blot få sætninger. Linjerne er korte, så teksten fremstår næsten som et digt. Handlingen udspiller sig i de knap to måneder Joe er i Texas, men historien er præget af mange tilbageblik på barndommen, hvor vi får et indblik i en familie, hvor Joe og hans to søskende har betydet alt for hinanden.”– DBC Lektør

kr. 150,00 inkl. moms

Originaltitel

Moonrise

Forfatter

Sarah Crossan

Illustrator

Peter Strain

Oversætter

Henrik Enemark

ISBN

9788770183697

Udgivelsesdato

08.05.2019

Sidetal

392

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter