Af Taran L Bjornstad

Uge 40

Hvad er bedst for barnet? Hvad er bedst for dig? Tænker du, at du ikke er kvalificeret? Jeg lægger telefonen på bænken og går i bad. Hvad er det for et spørgsmål? Selvfølgelig er jeg ikke kvalificeret til at være far. Jeg er ikke engang kvalificeret til at være mig selv. 

Even går i 3. g og bliver snart student. Han er klatrer på højt niveau og i gang med at kvalificere sig til mesterskaberne, og han skal snart på session. Fremtiden ligger lysende foran ham. Så møder han Iben, som er to år ældre, studerer filosofi og er overjordisk skøn. Hun vender hele Evens verden på hovedet.

Forfatter Taran L. Bjørnstad skriver råt, ærligt og indsigtsfuld om at være ung og forelsket den ene dag – og at skulle være nogens far den næste. Hun har udgivet en række anerkendte og prisvindende bøger til børn og unge. Uge 40 er hendes tredje roman for unge voksne. I 2024 blev den tildelt Litteraturprisen som en del af Kulturdepartementets priser for børne- og ungdomslitteratur i Norge.

Lektørudtalelse:
“En realistisk, barsk og rørende YA-roman om den første vilde forelskelse, om at være forelsket i et menneske med en diagnose og om at skulle være far, når man slet ikke er klar.”– DBC Lektør

kr. 300,00 inkl. moms

Originaltitel

Uke 40

Forfatter

Taran L. Bjørnstad

Oversætter

Mai Odgaard Petersen

ISBN

9788775926206

Udgivelsesdato

29.04.2024

Sidetal

280

Sprog

Dansk

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter