Skift til erhvervskunde

Af Katja Bargum

Myrernes rekordbog

Der findes en million milliard myrer på jorden. Vi møder dem konstant i vores hverdag. I myrernes verden myldrer det med rekorder, for selvom myrerne er små, har de faktisk superkræfter! De kan leve overalt i verden. De kan bo i halvtreds graders varme i ørkenen, på internationale rumstationer eller hjemme hos dig. De arbejder sammen og bygger boer så store som fodboldbaner, hvor hver myre har sin helt særlige funktion.

De kan spise tis fra bladlus, svampe – ja, sågar tusindben. De blodtørstige draculamyrer suger til og med næring ud af deres egne larver! Hvem er de barskeste myresoldater? Hvad er flyvemyrer for nogen størrelser? Hvilke myrer har det værste stik? Og hvor gammel kan en myre egentlig blive? Læs om alle myrerekorderne her!

Myrernes rekordbog henvender sig til nysgerrige børn, der vil lære mere om myrerne. Bogen er fyldt med sjove facts, flotte illustrationer og masser af vild viden, der tager børnene med på en fantastisk rejse gennem myrernes rige. Bogen er skrevet af Katja Bargum og illustreret af Jenny Lucander.

kr. 250,00 inkl. moms

Originaltitel

Myrornas rekordbok

Forfatter

Katja Bargum

Illustrator

Jenny Lucander

Oversætter

Klavs Brøndum

ISBN

9788775921324

Udgivelsesdato

22.02.2023

Sidetal

44 

Sprog

Dansk

Format

237 x 276

Indbinding

Hardback

Relaterede produkter