Skift til erhvervskunde

Af Marie Duedahl

Milo er matros

Milo er på sit skib.
Han skal til Kina.
Og USA!

Milo er matros på sit helt eget skib. Først sejler Milo til Læsø og henter salt. Så sejler han til USA og laster skibet med Tesla-biler. Så sejler Milo til Mexico og henter kakaobønner. Så tager han til Afrika, Japan og Kina. Men hov, hvad er nu det? Hvordan er mor kommet ombord på Milos skib?

Lyn-serien er en sjov og humoristisk fiktionsserie af Marie Duedahl. De lydrette bøger er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning. Milo er matros er en Lyn 3-bog, der egner sig til børn i 0.-2. klasse. Alle bøgerne består af mindst 60 % lydrette eller lydnære ord, der understøttes af flotte og farverige illustrationer.

Milo er matros er skrevet af Marie Duedahl

Der følger opgaver med til alle bøger i serien som understøtning til læsningen.

Lektørudtalelse:
“God og fantasifuld historie om en dreng, der har en livlig fantasi og drømmer sig ud i den store verden. De store farverige illustrationer er sjove og sprælske, og hjælper læseren med at forstå teksten. De fortæller desuden en historie i sig selv, fx at Milos har et lille dyr med på sin rejse, som hjælper ham med at styre skibet og få ting læsset om bord.”– DBC Lektør

kr. 155,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

Illustrator

Peter Hermann

ISBN

9788770181624

Udgivelsesdato

25.01.2019

Sidetal

24

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter