Af Emilie Tholstrup

Mikkel Hansen

Mikkel Hansen er en af de bedste
håndboldspillere i verden.
Han har spillet over 200 kampe for det danske
landshold og scoret mere end 900 mål.
I denne bog kan du læse mere om
Mikkel Hansens liv som håndboldspiller.

Til VM i 2019 scorer Mikkel Hansen 72 mål. Det er flest af alle spillere. Mikkel bliver kåret til VM’s vigtigste spiller. Mikkel er vokset op i en familie, der også er vild med sport. Både Mikkels far og mor har selv spillet håndbold. Mikkel har et godt blik for spillet, og han er god til at spille sine holdkammerater fri.

Mikkel Hansen er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Mikkel Hansen er skrevet af Emilie Tholstrup

Lektørudtalelse:
Bogen kommer rigtig godt omkring Mikkel Hansen bl.a. fordi der også er lavet plads til at man kan læse om andre af hans interesser, kunst og ure. Et andet velvalgt kapitel er “Hvad gør Mikkel god”? hvor der kommes ind på hans teknik, overblik og skudvariationer. Flotte farvefotos med meget action og højdepunkter er gennemgående i hele bogen. Bogen er velskrevet og formuleret så den passer til aldersgruppen.”,– DBC Lektør

kr. 148,00 inkl. moms

Forfatter

Emilie Tholstrup

ISBN

9788770183390

Udgivelsesdato

10.04.2019

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter