FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Billedets Alt Tekst
Info

Om bogen

Mere end ord

DKK 155,00 inkl. moms

Ally er ordblind.
Alle siger,
at hun ikke kan drømme stort.
Men Ally er ligeglad.
Hun ved, hvad hun vil.

Ally er ordblind. Alle siger, at hun ikke kan drømme stort. Men Ally er god nok, som hun er. De andre på skolen kan ikke altid se det. De ser kun ordblinde Ally. Ally er ligeglad. Hun ved, hvad hun vil. Mere end ord dykker direkte ned i udfordringerne ved at være ordblind. Den viser læseren, at ordblindhed ikke skal ødelægge ens drømme.

Hip er en serie af letlæste bøger til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er inddelt i tre sværhedsgrader. Mere end ord er en Hip 15-bog.

Hip-serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at de berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Bøgerne i serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Kategori:

''Det er to gode, letlæste romaner, som er nemme at leve sig ind i, samtidig med at indholdet er spændende. To gode læseoplevelser for unge med læsevanskeligheder. Især ''Mere end ord, som direkte dykker ned i udfordringerne ved at være ordblind og viser læseren, at ordblindhed ikke skal dræbe deres drømme''

DBC Lektør

Yderligere information

Klassetrin

6. klasse, 8. klasse

Genre

Fiktion

Serie

Hip

ISBN

978-87-7549-995-3

Forfatter

Eva Munk

Lix

14

Sidetal

69

Format

A5

Indbinding

Hardback

Udgivelsesdato

14.06.2022

Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
Gratis fragt
på ordrer over 500DKK

Priser vises inkl. moms, da du har valgt at handle som privatkunde.
Klik her for at skifte til erhvervskunde.