Skift til erhvervskunde

Af Simon Randel Søndergaard

Madspild

Madspild er et stort problem.
I Danmark smider vi hvert år 700.000 tons mad ud.
Det er ikke godt for vores klima.
Heldigvis er der en masse, som du kan gøre for at undgå madspild.
Læs mere om madspild i denne bog.

Madspild er meget dårligt for vores klima. Der bliver meget brugt CO2 på at lave korn, frugt og kød. Cirka en tredjedel af al mad i verden bliver ikke spist. Nogle gange bliver mad smidt ud, selvom det ikke fejler noget. Det er mest hjemme hos os selv, der bliver smidt mad ud. I bogen kan du få gode råd til at undgå madspild.

Madspild er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Madspild er skrevet af Simon Randel Søndergaard

Lektørudtalelse:
En rigtig fin og oplysende bog om madspild. Teksten er kort og præcis, og bogen er fyldt med rigtig gode fotos, der passer godt til teksten. (…) Rigtig store anbefalinger til både folkebiblioteker og læringscentre. Bogen kan både bruges til læsning af lyst og i den faglige undervisning.”,– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Simon Randel Søndergaard

ISBN

9788770182843

Udgivelsesdato

05.08.2019

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter