Skift til erhvervskunde

-20%
Af Jeanette Sigtenborg

Legendens ridder – Kongens hemmelighed (3)

Udkommer den 1. juni 2023

Kraften fyldte hver en afkrog af mig. Den var ren og ældre end verden selv, og for første gang, siden jeg havde forladt mit hjem, fordampede al min usikkerhed om Legenden og mig selv. 

Fredsmødet nærmer sig, og alt imens Elna prøver at få sin bror ud af fjendens kongestad, strammer kong Lukas grebet om byen. Oprør lurer i gaderne, og den kongelige garde er på sporet af dem. Samtidig hjemsøges Elena af skræmmende drømme om legendens sværd og en hvid bjørn. Med livet som indsats beslutter hun sig for at finde ud af mere om Legenden om den hætteklædte ridder, for måske er det nøglen til at stoppe krigen?

Kongens hemmelighed er tredje og sidste bind i trilogien Legendens ridder, der blander elementer fra fantasy og eventyr i et middelalderligt univers. Det er en fortælling om venskab, hemmeligheder, en altødelæggende krig og om, hvordan man finder modet til at kæmpe videre.

Jeanette Sigtenborg (f. 1992) debuterede som forfatter med Legendens ridder – I krig i 2021. Bogen modtog prisen for Årets Danske Fantasydebut i 2021.

Ved køb af Legendens ridder – Kongens hemmelighed får du følgende med: 
LR Magnet
LR Bogmærke
Valgfri signering

Hvis du ønsker din bog signeret, kan du skrive hvem den skal signeres til i kommentarfeltet, når du bestiller bogen.

Lektørudtalelse:
“Det er en velfortalt og meget spændende afslutning på serien. Det er tydeligt, at forfatteren har fået et godt greb om sine hovedkarakterer, og alle trådes samles en flot finale.”– DBC Lektør

kr. 184,00 inkl. moms

Forfatter

Jeanette Sigtenborg

ISBN

9788775495658

Udgivelsesdato

01.06.2023

Sidetal

224

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter