Skift til erhvervskunde

Af Marie Duedahl

Lås op, Emil

Emil er på WC.
Kan han få døren op igen?
Niks.

Emil skal på WC. Men da han er færdig, kan han ikke få døren op. Åh nej, han er låst inde! Mor og far går i panik. Men Emil har det sjovt. Han laver skumbad, tegner skæg og bygger sit eget hus på WC’et. Men så får døren et skub af far. Og vinduet får et dask af mor.

Lyn-serien er en sjov og humoristisk fiktionsserie af Marie Duedahl. De lydrette bøger er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning. Lås op, Emil er en Lyn 3-bog, der egner sig til børn i 0.-2. klasse. Alle bøgerne består af mindst 60 % lydrette eller lydnære ord, der understøttes af flotte og farverige illustrationer.

Lås op, Emil er skrevet af Marie Duedahl

Der følger opgaver med til alle bøger i serien som understøtning til læsningen.

Lektørudtalelse:
“God og sjov historie om en dreng, der har en livlig fantasi og finder på sjove ting. De store farverige illustrationer er sjove og sprælske, og hjælper læseren med at forstå teksten. Bogen er læsepædagogisk bearbejdet, sætningerne er sat i korte afsnit, og der er mange ord med en eller to stavelser. Mindst 60 procent af ordene er lydrette. Bogen henvender sig derfor til den første læsning.”– DBC Lektør

kr. 155,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

Illustrator

Kenneth Hegelund

ISBN

9788770184311

Udgivelsesdato

05.08.2019

Sidetal

20

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter