Af Nanna Kühle

Kun et øjeblik

Jeg er Karl.
Jeg bor på gaden.
Jeg er forelsket.
I pigen med det dejlige smil.
Men vil hun have mig?
Jeg har jo ingenting.
Kun mit gode humør.
Kan hun blive min?
For altid?
Eller kun et øjeblik?

Karl er hjemløs. Engang fik han glæde af hash og alkohol. Men ikke længere. Nu vil han lære om livet, snakke med mennesker og sidde på en bænk og tænke. Men så en dag ser Karl den smukkeste pige på gaden. Han bliver med ét forelsket.

Kun et øjeblik er skrevet af Nanna Kühle og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Kun et øjeblik er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
“Historien er velskrevet, god og fængende, og der giver et realistisk billede af livet, når man er udsat, og det er svært. Tekstens mange letlæste og korte sætninger giver læseren en fornemmelse af Karls indre, forvirrede og sporadiske tanker. Hvordan kommer han videre?”– DBC Lektør

kr. 155,00 inkl. moms

Forfatter

Nanna Kühle

ISBN

9788770188210

Udgivelsesdato

17.08.2020

Sidetal

60

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter