Skift til erhvervskunde

Af Marie Duedahl

KOMA

Jeg ser ind i mit spejl.
Lyser hun, hende derinde?
Nej, hun er ikke lys.

Hun er mørke.
En skygge.

Hende i skolen bliver Ghita kaldt Ghita Grå eller Ghita the Ghost. De siger det ikke til hendes ansigt. Men hun har hørt det tit. er okay. For hun kan godt forstå det navn. Hun er genert. En stille pige. Men Ghita har én veninde. Det er Petra. Hun lever lidt i hendes skygge, men Ghita har det godt der. Eller har hun?

KOMA er skrevet af Marie Duedahl og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

KOMA er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
“Teksten er superlet at læse, og sproget er ungt. Temaet er venskaber, samvær og fortrolighed. Men hvor stærke bånd er der mellem de to veninder, når det gælder? Historien er veldrejet, og handlingsforløbet fremstår realistisk.”– DBC Lektør

kr. 175,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

ISBN

9788775492404

Udgivelsesdato

15.04.2021

Sidetal

64

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter