FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Billedets Alt Tekst
Info

Om bogen

Koaladrømme

DKK 300,00 inkl. moms

Efter et katastrofalt, forlist forhold rejser Juli til Australien i fire uger. Her skal hun arbejde med koalaer, kænguruer og andre dyr i en dyrepark, blandt andet sammen med den unge aboriginal Colin. De to kommer hurtigt tæt på hinanden, men Juli er fast besluttet på ikke at forelske sig igen foreløbig, og slet ikke under så kort et ophold i et andet land. Samtidig er Colin splittet mellem sin families traditioner og egne ønsker. Opholdet tager dog en ny drejning, da udefrakommende truer dyreparken, hvilket tvinger Juli og Colin til at træffe svære valg.

Koaladrømme er en hjertevarm roman om sommer, kærlighed og håb til unge i alderen 12-18 år. Romanen er skrevet af den populære tyske forfatter Katja Brandis, der står bag successerierne Woodwalkers og Seawalkers.

”Julis rejse til Australien starter som en flugt, bl.a. fra et dårligt forhold, og ender som begyndelsen på et nyt liv. På The Ark møder Juli nye udfordringer, hun skal stå på egne ben og tage egne beslutninger. En fin fortælling om at turde blive forelsket igen og om at tage ansvaret for sit liv tilbage.”

DBC Lektør

Yderligere information

Klassetrin

6. klasse, 8. klasse

Genre

ISBN

978-87-7549-632-7

Forfatter

Sidetal

Illustrator

Format

148 x 210 mm

Indbinding

Hardback

Originaltitel

Koalaträume

Oversætter

Birgit Fuglsang

Udgivelsesdato

06.04.2022

Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
Gratis fragt
på ordrer over 500DKK

Priser vises inkl. moms, da du har valgt at handle som privatkunde.
Klik her for at skifte til erhvervskunde.