Skift til erhvervskunde

Af Per Straarup Søndergaard

Klimaforandringer

Klimaet har ændret sig.
Det er blevet varmere, og vejret er blevet vildere.
Der er flere orkaner, mere tørkeog mere vand i havene.
Men hvorfor ændrer klimaet sig?
Og kan vi gøre noget for at stoppe
klimaforandringerne?

Det danske vejr har ændret sig i løbet af de sidste 100 år. Det er blevet cirka 1,5 grad varmere. Temperaturen er steget, fordi der bliver sendt meget CO2 ud i luften. Temperaturen er steget mest ved Arktis og ækvator. Når temperaturen stiger, smelter indlandsisen ved Grønland, Arktis og Antarktis. Når isen smelter, stiger vandstanden. Så kan der komme flere oversvømmelser. Lær mere om klimaforandringer i bogen.

Klimaforandringer er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Klimaforandringer er skrevet af Per Straarup Søndergaard

Lektørudtalelse:
Det er en rigtig god og informativ fagbog. Indholdet er oplysende og spændende. Teksten er veltilrettelagt, og formuleret i korte sætninger. De mange farvefotos er rigtig gode og understøtter det faglige indhold.”,– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Per Straarup Søndergaard

ISBN

9788770182539

Udgivelsesdato

25.01.2019

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter