Af Lotte Arberg

Klik. Send.

Jeg tager t-shirten af.
Bh’en.
Klik. Send.
Det føles farligt.
Og lidt forkert.
Men også rart.

Endelig er det weekend og Tine kan spille Minecraft. Sammen med Adam. Hendes eneste ven. Men så en dag sender Adam en selfie. Han vil også have et af Tine. Men Tine har ikke lyst. Men hvad så, hvis Adam ikke vil være venner længere? Han er hendes eneste ven. Det er bare at tage et billede. Klik. Send.

Klik. Send. er skrevet af Lotte Arberg og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Klik. Send. er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
En spændende og realistisk fortælling om grooming. Desværre et helt aktuelt emne. Nogle unge vil desværre direkte kunne identificere sig med hovedpersonen Tine, andre vil kunne sætte sig i Tines sted. Som læser får man helt ondt i maven, efterhånden som handlingen skrider frem. Heldigvis går det ikke helt galt, og man sidder tilbage med en ide om, hvad man kan gøre, hvis man selv udsættes for samme. Bogen er godt skrevet i et sprog, der henvender sig til unge. “– DBC Lektør

kr. 155,00 inkl. moms

Forfatter

Lotte Arberg

ISBN

9788775490684

Udgivelsesdato

07.12.2020

Sidetal

80

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter