FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Billedets Alt Tekst
Info

Om bogen

Julemanden

DKK 185,00 inkl. moms

 

Julemanden er en rar,
gammel mand med langt, hvidt skæg.
Hans tøj er rødt med hvide kanter,
og på hovedet har han en rød hue.
Når han griner,
 runger hans latter
helt nede fra maven. Ho, ho, ho!

Læs mere om julemanden her i bogen.

For mange år siden, var der en biskop, der hed Sankt Nikolaus. Han var kendt for at hjælpe syge og give gaver til de fattige. Sankt Nikolaus har navnedag den 6. december. Der var mange børn, der fik gaver den dag i gamle dage. Det blev rykket til den 24. december for at fejre den dag, Jesus blev født. Efterhånden er historien om ham smeltet sammen med en masse andre myter. Lær mere om, hvordan julemanden blev til i bogen.

Julemanden er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger opgaver med til alle bøgerne.

Julemanden er skrevet af Henrik Enemark

"Det er to kvalitetsbøger, som forholder sig både sagligt og fagligt til julemanden og nisser. Teksten er skrevet i et letlæst sprog, hvor sætningerne er sat i korte afsnit, suppleret med farvefotos og faktabokse. Indholdet er oplysende, spændende og meget relevant. Bøgerne har mange knivskarpe farvefotos, som er med til at understøtte det faglige indhold, som helt sikkert vil interessere mange børn."

DBC Lektør

Yderligere information

Forfatter

Henrik Enemark

ISBN

9788775494996

Udgivelsesdato

09.08.2021

Sidetal

36

Lix

19

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
Gratis fragt
på ordrer over 500DKK

Priser vises inkl. moms, da du har valgt at handle som privatkunde.
Klik her for at skifte til erhvervskunde.