Skift til erhvervskunde

-20%
Af Kirsten Ahlburg

Isbjerget

De talte til mig.
Som om de skulle sælge idéen om at bo i Isbjerget.
Også selvom jeg ikke havde noget at skulle have sagt.
De hørte ikke efter, når jeg sagde,
at jeg ikke ville flytte.

Julie er flyttet med sin mor og far ind i Isbjerget. En meget fin bygning på Aarhus Havn. Men Julie hader at bo der. Alt er så koldt og uden liv og farve. Præcis som Julies iskolde mor, der aldrig lytter til hende. Julie vil være frisør. Men mor og far vil have, at hun skal på gymnasiet. Frisør er slet ikke fint nok til dem.

Isbjerget er skrevet af Kirsten Ahlburg og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Isbjerget er en Hip 15-bog.

Lektørudtalelse:
“”Isbjerget” er – udover at være titlen på bogen – også symbolet på forældrenes manglende varme og accept af deres datter i denne fine, letlæste roman for læsesvage unge. Trods den lave lix går bogen ikke på kompromis med indholdet. Læseren får her en vedkommende og velskrevet fortælling om forventningspres i forhold til uddannelsesvalg, som vil være både genkendelig og aktuel for mange elever i udskolingen.”– DBC Lektør

kr. 124,00 inkl. moms

Forfatter

Kirsten Ahlburg

ISBN

9788770185622

Udgivelsesdato

20.12.2019

Sidetal

128

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter