Af Per Straarup Søndergaard

Ih, du Mille

Mille er klar.
Jonas er klar.
De skal prøve DET første gang.
Det går efter planen.
Næsten …

Da vi blev 16 år, skete der noget. Det var som en ild, der løb gennem alle kroppe. Julie prøvede det først. Så Freja. Ida. Og Maria. Med Oliver! Hvem skulle have troet det? Jeg taler om sex. SEX. Jeg har ikke prøvet det. Endnu. Men jeg er klar. SÅ KLAR!

Ih, du Mille er skrevet af Per Straarup Søndergaard og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Ih, du Mille er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
“To gode og realistiske bøger, som enhver ung kan leve sig ind i. Her tales direkte til læseren uden løftede pegefingre. “Ih, du Mille”er teksten både alvorlig, men også meget humoristisk, så man kommer til at grine. “Nat”er mere alvorlig. Teksten er velskrevet. Kapitlernes titelblad signalerer “ung”og gør layoutet lækkert.”– DBC Lektør

kr. 155,00 inkl. moms

Forfatter

Per Straarup Søndergaard

ISBN

9788793646292

Udgivelsesdato

05.02.2018

Sidetal

62

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter