Skift til erhvervskunde

Af Per Straarup Søndergaard

Hurtige hænder

“Du er klam!”
“Alle har set dig have sex. ALLE!”
“Luder!”
Thea ser på sin mobil.
Hvad er det, der sker?

Thea er på festival. Hun er fuld. Rigtig fuld. Ved orange Scene møder hun Malte. Malte med de hurtige hænder. De følges tilbage til hans telt, hvor de har sex. Efter ferien starter Thea i 1.g. Alt er godt. Indtil en dag midt i en dansktime, hvor hun får en besked. Og en til. Og en til. Hvad er det, der sker?

Hurtige hænder er skrevet af Per Straarup Søndergaard og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Hurtige hænder er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
“Højaktuel bog om krænkelser, der realistisk bliver beskrevet i denne velfortalte historie. Teksten fra “Hurtige hænder”danner inspiration. Bogen er let at læse og har et nutidigt og ungt sprog. Bogen hører til Hip 10, lix 9 og omhandler vigtige problematikker om digital mobning for unge.”– DBC Lektør

kr. 175,00 inkl. moms

Forfatter

Per Straarup Søndergaard

ISBN

9788770186964

Udgivelsesdato

14.04.2020

Sidetal

68

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter