Af Ole Steen Hansen

Hurtige fly

7.270 km/t.
Så hurtigt fløj et raketfly fra USA i 1967.
Det er rekord. Intet fly har fløjet hurtigere.
Læs meget mere om hurtige fly i denne bog.

F-16 er det hurtigste fly i Danmark. Det kan flyve op til 2100 km/t. Det vil sige, at flyet kan bevæge sig hurtigere end lyd. Lyd bevæger sig med cirka 1100 km/t. Når flyet kommer op på lydens hastighed, kommer der et højt brag. Braget kommer, fordi luften ikke kan nå at komme væk. Der bliver en usynlig mur foran flyet. I bogen kan du lære mere om hurtige fly.

Hurtige fly er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Hurtige fly er skrevet af Ole Steen Hansen

Lektørudtalelse:
En spændende bog om fly med flotte billeder og gode forklaringer om historiske fly. Bogen er god til at fortælle om det særlige ved hver flytype. Den slutter med gode forslag til, hvor man kan blive endnu klogere på fly. Bogen egner sig godt til faglig læsning om emnet.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Ole Steen Hansen

ISBN

9788770188548

Udgivelsesdato

05.10.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter