Skift til erhvervskunde

Af Hanna Blixt

Havestue med søudsigt

Nora flygter over hals og hoved fra sin lejlighed i Stockholm, da det viser sig, at hendes kontrollerende kæreste har været hende utro. For at få det hele på afstand køber hun en enkeltbillet til den idylliske by Leksand.

Hvad der starter ud som en midlertidig flugt, bliver hurtigt til begyndelsen på et helt nyt liv. Nora flytter ind i et lille hus med havestue og søudsigt, og hun lover sig selv aldrig at blive forelsket igen. Men så møder hun den høje, flotte Viktor med en mystisk fortid…

Imens Nora kæmper for at få styr på sit liv, får den afdankede forfatter Claes kløerne i Torsten, en gammel mand med svigtende hukommelse og en fantastisk evne til et tryllebinde med sine historier. Men kan Torstens fortællinger blive grundlaget for den bestseller, Claes stadig håber på at skrive? Og hvad har de med Nora at gøre?

Havestue med søudsigt er den første bog i Leksand-serien. Det er en varm, romantisk og gribende roman om flere livsskæbner, der flettes sammen.

Forfatter Hanna Blixt har tidligere skreve børne- og ungdomsbøger, hvoraf Historievogterne er oversat til dansk. Havestue med søudsigt er hendes første voksenroman, og hun skriver både levende, humoristisk og varmt om sin hjemby.

kr. 250,00 inkl. moms

Originaltitel

Glasveranda med sjöutsikt

Forfatter

Hanna Blixt

Oversætter

Rane Rørdam Knudsen

ISBN

9788775925568

Udgivelsesdato

04.07.2023

Sidetal

310

Sprog

Dansk

Format

135 x 206

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter