Skift til erhvervskunde

Af Henrik Enemark

Hajer

Der findes over 400 slags hajer.
De mindste hajer kan ligge i en hånd.
De største kan være op til 12 meter lange.
Læs mere om hajer her i bogen.

Hajer er nogle af de dyr, der har levet længst tid på jorden. De har levet på jorden i millioner af år. Selv før der fandtes dinosaurer, var der hajer i havet. Hajer er hurtige og smidige. De har en lang og slank krop. Derfor kan de svømme hurtigt. Hajerne har også meget skarpe sanser.

Hajer er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Hajer er skrevet af Henrik Enemark

Lektørudtalelse:
Det er to virkelig gode fagbøger for børn, som begge berører mange spændende emner, er meget aktuelle og fortæller interessante facts. (…)Begge bøger anbefales til både PLC og børnebiblioteker. Det er to gode fagbøger for børn med masser af vigtige facts og spændende oplysninger.”,– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Henrik Enemark

ISBN

9788770183857

Udgivelsesdato

11.06.2019

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter