Af Jonathan Swift

Gullivers rejser

“I starten så det ud, som om det ville gå godt.
Men dårlig mad gjorde sømændene syge. Tolv af dem døde.

En storm kom. Den var så kraftig, at vi ikke længere kunne ro.
Redningsbåden drev afsted.
En kastevind tippede den omkuld, og vi røg i vandet.”

Gulliver blev født på en lille gård i England. Da han var fjorten, begyndte han at studere medicin i byen Cambridge. Gullivers store drøm var at rejse. Han lærte, hvordan man helbreder syge, men sørge også for at lære sig en masse ting, der var gode at kunne til søs. Gulliver blev skibslæge, og kom på mange spændende rejser ud i verden. Under rejserne kom han ud for flere eventyr, end han nogensinde havde turde drømme om.

Gullivers rejser er en del af Letlæste klassikere som er en ny serie med nogle af verdenshistoriens mest velkendte fortællinger. Bøgerne er genfortalt af den svenske børnebogsforfatter Maj Bylock og henvender sig især til læsere på 8-12 år. De eventyrlige og stemningsfulde illustrationer er medvirkende til at give historierne nyt liv. Bøgerne kan både bruges til frilæsning eller som en del af et undervisningsforløb i dansk på mellemtrinnet.

Maj Bylock (1931-2019) har genfortalt nogle af verdenshistoriens mest kendte klassikere for at gøre indholdet mere tilgængeligt. Hensigten er at formidle dele af en rig kulturskat, vække læseglæde og give lyst til at læse mere.

Lektørudtalelse:
“En fantastisk fin gengivelse af en af verdens største klassikere. Maj Bylock formår at være tro mod det oprindelige og det klæder bogen, at hun har lagt vægt på miljø og personskildringerne. Illustrationerne er få, men rigtig flotte.”– DBC Lektør

kr. 144,00 inkl. moms

Forfatter

Jonathan Swift

Illustrator

Rasmus Jensen

ISBN

9788775493104

Udgivelsesdato

20.10.2021

Sidetal

85

Lix

Sprog

Dansk

Format

148 x 210 mm

Indbinding

Hardcover

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter