Af Emilie Tholstrup

Greta Thunberg

Greta Thunberg er blevet kendt i hele verden.
Det startede med, at hun ikke ville gå i skole.
Hun ville strejke for klimaet.
Hurtigt fik hun støtte fra mange andre børn og unge.
Kig i bogen og læs mere om Greta og hendes kamp for et bedre klima.

Mange af verdens ledere er samlet til et vigtigt møde. De skal tale om klimaet. Der er også en ung pige, som skal holde tale. Hun hedder Greta Thunberg, og er 15 år. Greta skælder ud, fordi lederne ikke gør noget ved klimaproblemerne. Greta er blevet kendt over hele verden. Hun er blevet et forbillede for mange.

Gretha Thunberg er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Greta Thunberg er skrevet af Emilie Tholstrup

Lektørudtalelse:
Rigtig god og inspirerende fagbog om en meget populær pige, og om et super aktuelt emne. Tekst og billeder er meget overskueligt sat op, så det er let at orientere sig på hvert opslag. Fotoerne er relevante og understøtter forståelsen af teksten. Det er godt, at svære ord og begreber er forklaret på selve opslaget i faktaboksene fx “asperger”.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Emilie Tholstrup

ISBN

9788770183819

Udgivelsesdato

11.06.2019

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter