Af Per Straarup Søndergaard

Grauballemanden

To mænd graver tørv i en mose.
Gisp, hvad er det? En skulder kommer til syne.
Og hår. Og et hoved. Det er en død mand.
Han har ligget i mosen i mere end 2.000 år
Snart får manden et navn: Grauballemanden.

Den 26. april 1952 graver to mænd en død mand op fra en mose. Den døde mand har ligget i mosen meget længe. Grauballemanden bliver fundet ved Nebel Mose, der ligger tæt på den lille by Grauballe. Det er en by i Midtjylland. Grauballemanden lå i mosen i mere end 2000 år, før han blev gravet op. I bogen kan du lære mere om den tid, Grauballemanden kommer fra.

Grauballemanden er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-5. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Grauballemanden er skrevet af Per Straarup Søndergaard

Lektørudtalelse:
En klart fortalt og spændende historie om virkelig specielt og berømt historiske fund i Danmark, nemlig ét af de bedst bevarede mosefund. Historien er umiddelbart interessant og ret let at læse – og de fremragende stregtegninger sætter både stemning til historien og letter forståelsen.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Per Straarup Søndergaard

Illustrator

Rasmus Jensen

ISBN

9788793592537

Udgivelsesdato

29.06.2018

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter