Af Per Straarup Søndergaard

Gladiator

De to mænd er klar til kamp.
Den ene har en stang med tre pigge i hånden.
Den anden har et sværd og et skjold.
De to mænd er gladiatorer i det gamle Rom.
I denne bog kan du læse om gladiatorerne og deres barske liv.

En gladiator er en kriger. Gladiatorer kæmper i en stor arena for mange tilskuere. Der var gladiatorer i det gamle Rom fra cirka 264 f.Kr. til 400 e.Kr. Gladiatorerne var slaver eller krigsfanger, der var ejet af rige mænd. Gladiatorerne blev sendt i træning i to år, før de kom i kamp mod en anden gladiator. De nåede ikke ret mange kampe, før de døde.

Gladiator er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-5. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Gladiator er skrevet af Per Straarup Søndergaard

Lektørudtalelse:
“Bogen er enkel og tydelig i sin opbygning. Sproget er kort og præcist, men ikke meget let. Der er en hel del lange og vanskelige ord undervejs, men disse bliver forklaret godt eller tydeliggjort af billederne. En fin, lille fagbog om et slagkraftigt emne.”– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Per Straarup Søndergaard

Illustrator

Rasmus Jensen

ISBN

9788770189293

Udgivelsesdato

05.10.2020

Sidetal

32 sider

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter