Skift til erhvervskunde

Af Per Straarup Søndergaard

Gangsta

Engang blev jeg totalt glad,
når jeg røg joints.
Jeg kunne grine af alt.
Nu er det modsat.
Jeg bliver trist.
Ked af det.
Vred.

Jonas taler aldrig rigtig med sine forældre. Siden hans søster døde, er forældrene blevet tavse og tænker kun på job og havearbejde. Jonas går i tiende klasse, og hans liv består af hash, vold og gæld. Han gider det ikke mere. Kan han mon komme ud af det?

Gangsta er skrevet af Per Straarup Søndergaard og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Gangsta er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
“Det er en både spændende og medrivende fortælling, som mange unge vil blive fanget af. Persongalleriet er nemt at relatere til og holde af og problematikkerne velkendte og vedkommende. (…) Fængslende, letlæst ungdomsbog, som kan give en god læseoplevelse til nogle af de læsebesværede unge, der sjældent læser.”– DBC Lektør

kr. 175,00 inkl. moms

Forfatter

Per Straarup Søndergaard

ISBN

9788770183123

Udgivelsesdato

06.03.2019

Sidetal

48

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter