FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Billedets Alt Tekst
Info

Om bogen

Går du nu, er du ikke længere min datter

DKK 62,50 inkl. moms

Som barn forstod jeg aldrig,
hvorfor andre ikke ville hjælpe os,
sådan rigtigt.
Når jeg tænker over det i dag,
forstår jeg det heller ikke.

“Går du nu, er du ikke længere min datter” er en sand historie om en opvækst med en psykisk syg og alkoholiseret mor. Bogen er skrevet af den dansknorske forfatter Anne Bitsch, der ved hjælp af gamle breve, dagbøger, offentlige arkiver og samtaler med venner og bekendte forsøger at finde svar på, hvordan hendes familie kunne gå i opløsning, uden at nogen greb ind.

“Går du nu, er du ikke længere min datter” er en personlig beretning om overlevelse og tilgivelse. Men den er meget mere end det. Bogen er også et opgør med myterne om den typiske misbruger, ligesom den skildrer individets og samfundets afmagt i mødet med omsorgssvigt af børn fra ’pæne hjem’.

Bogen er oprindeligt udgivet i Norge, men handlingen foregår i Danmark, hvor Anne Bitsch er vokset op. “Går du nu, er du ikke længere min datter” har fået massiv omtale i Norge og har samtidig pustet til debatten om samfundets rolle i sager om psykisk vold, når middelklassens børn bliver svigtet.

Anne Bitsch er dansk-norsk forfatter, forsker og feminist. Hun har en doktorgrad i samfundsgeografi og har arbejdet med menneskerettigheder, køn og seksuel vold i flere år – både i Norge og internationalt. Hun har skrevet flere bøger, og i 2017 modtog hun den prestigefulde norske Kritikerprisen for “Går du nu, er du ikke længere min datter”. Bogen blev af et samlet anmelderkorps udråbt til at være blandt årets bedste bøger.

«En svært personlig beretning, men med betydning langt utover det enkeltstående og private. Den er umulig å lese uten å berøres.»
Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen – Årets beste bøker 2017

Lektørudtalelse:
“Det en virkelig velskrevet og gribende bog, hvor det er tydeligt at forfatteren ikke bare har noget vigtigt på hjerte og meget personligt på spil, men også er fagligt meget vidende og professionelt reflekterende i forhold til omsorgssvigt og misbrug. Den giver en suveræn mulighed for at få en indsigt, hvor man både har mulighed for at føle og tænke med det omsorgssvigtede barn og den professionelle voksne.”

Yderligere information

ISBN

978-87-7018-277-5

Forfatter

Sidetal

Format

A5

Originaltitel

Går du nå, er du ikke lenger min datter

Oversætter

Line B. Rasmussen

Udgivelsesdato

28.03.2019

Du kunne også være interesseret i...

Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
Gratis fragt
på ordrer over 500DKK

Priser vises inkl. moms, da du har valgt at handle som privatkunde.
Klik her for at skifte til erhvervskunde.