Af Camilla Wandahl

Fif i et net

Åh nej! Se nu der!
Det er jo Fif!
Fif er i et net.

Dy og Yp er på tur. Men hov! Der er en lyd. Det er et hyl. Og et til. Hyl, hyl, hyl! Det er Fif. Fif er fanget i et net! Dy og Yp må hjælpe Fif med at komme væk. Væk fra det net!

Fif i et net er en del af BUE-serien. BUE er en serie, der består af lette bøger til børn, der elsker historier om dyr, magi og eventyr. Uanset om bogen er actionfyldt eller sød, inviterer den de nye læsere på besøg i en ny verden. Fif i et net er en BUE 3-bog, der kun indeholder ord med max. tre bogstaver. Der følger opgaver med til alle bøger i serien.

BUE-serien er skrevet af Camilla Wandahl, som har skrevet mere end 40 bøger til børn og unge. Camilla Wandahl er uddannet folkeskolelærer, men har skrevet bøger fuldtid siden 2011. Hun er dermed en erfaren og populær forfatter, der skriver nærværende og i øjenhøjde med læserne. Der følger elevopgaver med til bogen.

Lektørudtalelse:
“Det er to små, søde historier om skildpaddefamilien og livet omkring dem. Trods de få ord og den lave lix, er der en rigtig fin handling, ikke mindst fordi bøgerne har farvede illustrationer, der er virkelig gode og udtryksfulde.”– DBC Lektør

kr. 140,00 inkl. moms

Forfatter

Camilla Wandahl

Illustrator

Anita Sølver

ISBN

9788775925445

Udgivelsesdato

02.11.2023

Sidetal

24

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter