Af Per Straarup Søndergaard

FC Barcelona

FC Barcelona er en stor og berømt fodboldklub.
I bogen kan du læse om klubbens sejre
og de mange hårde kampe mod Real Madrid.
Du kan møde stjerner som Messi og Suarez
og klubbens fans, der kaldes Los Cúles.
Det betyder ”Numserne”.

FC Barcelona er en af de bedste fodboldklubber i verden. Klubben har vundet den spanske pokal masser af gange. De har også vundet Champions League fem gange og VM i klubfodbold tre gange. Barcelona er et hold med mange stjerner. Den største stjerne er Lionel Messi, der har scoret mere end 600 mål for Barcelona.

FC Barcelona er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

FC Barcelona er skrevet af Per Straarup Søndergaard

Lektørudtalelse:
Det er en virkelig god bog om FC Barcelona, spækket med spændende anekdoter og interessante facts, både for fodboldnørder og Barca-fans, men også for folk, som ikke kan se meningen med fodbold. (…)Et sikkert hit blandt fodboldtossede børn, og dem er der mange af. Anbefales bredt til både PLC og folkebiblioteker.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Per Straarup Søndergaard

ISBN

9788770184199

Udgivelsesdato

05.08.2019

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter