Af Marie Duedahl

Fake

Der var iskold tavshed i bilen herhen.
Men begge tændte for deres smil,
da de steg ud.
Hr. og Fru Facade.

Kan man sige nej tak til at blive voksen? Nora på 15 er ved at miste lysten. De voksne omkring hende går kun op i ting. Dyrt tøj. Store biler. Pral og blær. Men alt er fake. I dag er familien samlet til en fest. Nora har en gave med. En gave, de voksne aldrig vil glemme.

Fake er skrevet af Marie Duedahl og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Fake er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
“Utrolig velskrevet, rørende og barsk fortælling, som forfatteren formår at skrive med et lix-tal på 9. Korte kapitler og overskuelige tekstopslag gør bogen superlet at læse. Men indholdet er sværere at fordøje, idet der tages fat i tabuer om vold i hjemmet, seksualitet, køn, identitet og livsværdier. Problematikker, der er værd at tale om.”– DBC Lektør

kr. 155,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

ISBN

9788793592551

Udgivelsesdato

08.11.2017

Sidetal

64

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter