Af Emilie Tholstrup

EM-fodbold

Det første EM. De bedste hold.
Dansk EM-sejr. De største spillere.
De bedste kampe. Og de mest kedelige.
Alt det og meget mere kan du læse om i denne bog om EM-fodbold.

Det er november 2019. Danmark skal spille kamp mod Irland. Det er den sidste kamp om at komme med til EM. Det er en svær kamp. Kampen ender 1-1. Danmark skal til EM i 2020! EM står for ‘europamesterskab’. Det er landene i Europa, der dyster om guldet mod hinanden.

EM-fodbold er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

EM-fodbold er skrevet af Emilie Tholstrup

Lektørudtalelse:
På de relativt få sider kommer bogen langt omkring og giver et godt indblik i den store traditionsrige turnering. Bogen lader på en god måde op til det kommende EM, der i 60-års jubilæumsåret skal afvikles i 12 lande, bl.a. skal der spilles tre kampe i København. Danmarks kvalifikation, hvor kampen i Irland blev afgørende, beskrives levende. Bogen er velskrevet og indeholder et væld af fremragende fotos.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Emilie Tholstrup

ISBN

9788775492909

Udgivelsesdato

01.03.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter