Af Henrik Enemark

Edderkopper

Edderkopper er små rovdyr.
De lever over hele jorden,
og der findes over 40.000 arter.
De mindste er så små, at man næsten ikke kan se dem.
De største er lige så store som en voksen mands hånd.
Læs mere om edderkopper her i bogen.

Edderkopper hører til en gruppe, der hedder spindlere. De er ikke insekter, som mange folk tror. Insekter har nemlig 6 ben og vinger. Edderkoppen har ingen vinger og 8 ben. Edderkopper kan spinde fine tråde af silke. Edderkopper laver spind med spindevorter. I bogen kan du lære mere om, hvordan edderkopper laver spind.

Edderkopper er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Edderkopper er skrevet af Henrik Enemark

Lektørudtalelse:
Der er tre kvalitetsfagbøger, som trods den relativt lave lix har et højt fagligt niveau. Bøgerne har mange relevante og spændende faktaoplysninger om de tre dyr, og der er mange knivskarpe, farverige fotos, som underbygger det faglige niveau og appellerer til dyreinteresserede børn.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Henrik Enemark

ISBN

9788770187183

Udgivelsesdato

05.05.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter