Af Frida Bejder Klausen

Dyrevelfærd

Dyr er søde og sjove.
Det mener de fleste.
Men det er ikke alle dyr,
der har det godt.
I denne bog kan du læse om,
hvordan vi passer på dyrene.

Dyreplageri har været forbudt i Danmark siden 1858. Man kan få en stor bøde for dyreplageri eller komme i fængsel for det. Det er dog ikke alle dyr, der har det godt. Nogle dyr lever i meget små bure. Økologiske dyr har mere plads end andre dyr. De får lov til at komme udenfor. Derfor har de det bedre.

Dyrevelfærd er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Dyrevelfærd er skrevet af Frida Bejder Klausen

Lektørudtalelse:
Det er en god fagbog, som kommer godt rundt om et meget følsomt emne, som der findes meget forskellige holdninger til, uden at presse holdninger og værdier ned over læseren. Bogen præsenterer fakta og forskellige holdninger, og så kan læserne selv danne deres meninger på den baggrund.”,– DBC Lektør

kr. 148,00 inkl. moms

Forfatter

Frida Bejder Klausen

ISBN

9788770187190

Udgivelsesdato

05.05.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter