Af Henrik Enemark

Dinosaurer

Dinosaurerne levede på jorden i en fjern fortid.
Men for 65 millioner år siden var det slut.
Alle de store dinosaurer uddøde – men hvad skete der?
Kig i bogen og få mere at vide om de kæmpestore dyr.

Dinosaurerne levede i tre perioder. De kaldes for trias, jura og kridt. Jorden så helt anderledes ud dengang. Perioden trias var den første periode. Trias var for 200-250 millioner år siden. I denne periode kom de første dinosaurer til verden.

Dinosaurer er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Dinosaurer er skrevet af Henrik Enemark

Lektørudtalelse:
Fagbøgerne giver læseren et godt indblik i dyrearternes levevis. Omslagene viser henholdsvis den frygtindgydende T-Rex og den mere nuttede sort/hvide panda. Teksten er sat i tekstblokke omgivet af informerende illustrationer, faktabokse, tidslinjer og kort, der understøtter hinanden. (…) De to fagbøger om dinosaurer og pandaer anbefales indkøbt til samlingen af fakta – til selvstændig læsning for de mange elever fra 2.-4. klasse, der interesserer sig for at læse om dyr.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Henrik Enemark

ISBN

9788770184137

Udgivelsesdato

05.08.2019

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter