Skift til erhvervskunde

Af Anne-Sofie Duch Teglgaard

Danske gamere

De fleste spiller computer for sjov.
Men nogle er så dygtige, at det er deres job.
De tjener mange penge og rejser rundt i hele verden.
I denne bog kan du læse om syv danske gamere.
De fleste spiller CS:GO,
mens nogle spiller LoL og Dota 2.

CS:GO står for Counter Strike: Global Offensive. Her dyster to hold om at vinde. De to hold skiftes til at plante en bombe og at stoppe bomben. LoL står for League of Legends. Her går det ud på at smadre det andet holds base. Dota 2 minder meget om LoL. Den eneste forskel er, hvordan spillene ser ud. I bogen kan du læse om danske gamere, der lever af at spille.

Danske gamere er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Danske gamere er skrevet af Anne-Sofie Duch Teglgaard

Lektørudtalelse:
Flot bog med rigtig mange gode fotos af gamere og det miljø de udfolder sig i. Fx ser man hvordan de sidder linet op i en turnering. Layoutet passer godt til bogens indhold, dynamisk og actionpræget. Sproget er tilgængeligt, men det er dog godt at der bagest i bogen er en ordbog med de mest brugte udtryk indenfor gaming.”,– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Anne-Sofie Duch Teglgaard

ISBN

9788770180924

Udgivelsesdato

12.10.2018

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter