Af Henrik Enemark

Dannebrog

Alle lande har deres eget flag.
Det har Danmark også.
Det danske flag hedder Dannebrog.
Dannebrog er et af de ældste flag i verden.
I 2019 fylder det 800 år.

I år 1219 tager Valdemar Sejr til Estland for at gøre folk kristne. Den danske hær kommer i kamp, og det går ikke så godt. Så falder en rød fane med et kors ned fra himlen. Det giver den danske hær mere styrke, og de vinder kampen. Alle troede, at hjælpen kom fra Gud, og at Gud giver dem et flag med et kors som bevis på deres tro.

Dannebrog – Danmarks flag er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Dannebrog – Danmarks flag er skrevet af Henrik Enemark

Lektørudtalelse:
En spændende fagbog, som kommer vidt omkring emnet. Sagnet om Dannebrog, som faldt ned fra himlen, er selvfølgelig med, men også mere veldokumenterede historiske facts om dannebrog som landets, kongens og krigernes flag. Faktisk får man en lyn-gennemgang af vigtige dele af Danmarkshistorien med denne fagbog.” ,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Henrik Enemark

ISBN

9788770182942

Udgivelsesdato

06.03.2019

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter