Af Frida Bejder Klausen

Corona

I 2020 kom corona til Danmark.
Det vendte op og ned på vores hverdag.
Men hvad er corona egentlig?
Og hvad gjorde corona ved os?
Det kan du læse mere om i denne bog.

I 2020 kommer en mand hjem fra en skiferie. Han bliver efterfølgende syg og må tage hjem fra arbejde. Det er ikke en almindelig influenza, han er blevet syg af. Det er corona. Han er den første dansker, der bliver syg med virussen. Corona blev opdaget for første gang i 2019 i Kina. I bogen kan du lære, hvad en virus egentlig er, og hvad der sker når man får en virus ind i kroppen.

Corona er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Corona er skrevet af Frida Bejder Klausen

Lektørudtalelse:
Hvis du vil blive klogere på corona, er det her du skal starte. Bogen egner sig godt til faglig læsning i 2.-5. klasse, hvor mange vil finde den både aktuel og let at forstå. Den er fyldt med fakta og er skrevet i et nemt og flydende sprog, som tager børn seriøst.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Frida Bejder Klausen

ISBN

9788775493258

Udgivelsesdato

17.08.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter