Skift til erhvervskunde

Af Dee Phillips

Centauri – Skygger (2)

Jeg hører et vildt dyr skrige.
Jeg indser, at skrigene kommer fra mig selv.

Hannah og Aliix vågner op i et mørkt rum, omringet af metalvægge. Deres fortid har nu indhentet dem. Hvem holder dem fanget? Og hvor er de? De står nu ansigt til ansigt med den forfærdelige sandhed om Aliix’ skabelse. Og de indser først nu, hvor langt nogle vil gå for at holde Aliix’ eksistens skjult for omverdenen.

Centauri – Skygger er andet bind i den spændende science fiction-thrillerserie Centauri. Her er hver dag en kamp for overlevelse mod naturen og regeringen, men også en kamp for sandheden.

Serien udkommer i seks bind og den henvender sig til læsere i alderen 10-14 år. Bøgerne er illustreret og designet af Emma Randall og er med til at underbygge bogens stemning og spænding. Bøgerne er skrevet af Dee Phillips og oversat til dansk af Jeanette Sigtenborg Rasmussen.

Alle bøger i serien findes både i en dansk og en engelsk version.

Lektørudtalelse:
Det er en serie af meget flotte bøger med en spændende historie om aliens og skumle bagmænd. Illustrationerne er vildt flotte. Handlingen vil tale til læsere på kanten af ungdomsgruppen, men lix-tallet er lavt, uden at forstyrre handlingen, så både yngre læsere, og dem, der ikke er så læsevante, kan være med.”,– DBC Lektør

kr. 150,00 inkl. moms

Oversætter

Jeanette Sigtenborg Rasmussen

ISBN

9788770188029

Udgivelsesdato

05.10.2020

Sidetal

52

Lix

Sprog

Dansk

Format

130 x 198 mm

Indbinding

Hardback

Relaterede produkter