Skift til erhvervskunde

Af Dee Phillips

Centauri – Oprindelser (4)

Jeg ryster.
Smerten farer gennem mit hoved.
Den bevæger sig ned ad min nakke
Ned ad min rygsøjle.
Jeg har aldrig følt sådan en smerte før.

Hannah og Aliix skjuler sig på en gammel gård sammen med Hawker og hans venner. Hawker er chokeret over Aliix’ oprindelse, men Aliix og Hannah er i sikkerhed på gården. Men noget er galt. Smerterne i Aliix’ hoved tager til, og det bliver et kapløb med tiden for at finde ud af hvorfor.

Centauri – Oprindelser er fjerde bind i den spændende science fiction-thrillerserie Centauri. Her er hver dag en kamp for overlevelse mod naturen og regeringen, men også en kamp for sandheden.

Serien udkommer i seks bind og den henvender sig til læsere i alderen 10-14 år. Bøgerne er illustreret og designet af Emma Randall og er med til at underbygge bogens stemning og spænding. Bøgerne er skrevet af Dee Phillips og oversat til dansk af Jeanette Sigtenborg Rasmussen.

Alle bøger i serien findes både i en dansk og en engelsk version.

Lektørudtalelse:
Det er en serie af meget flotte bøger med en spændende historie om aliens og skumle bagmænd. Illustrationerne er vildt flotte. Handlingen vil tale til læsere på kanten af ungdomsgruppen, men lix-tallet er lavt, uden at forstyrre handlingen, så både yngre læsere, og dem, der ikke er så læsevante, kan være med.”,– DBC Lektør

kr. 150,00 inkl. moms

Oversætter

Jeanette Sigtenborg Rasmussen

ISBN

9788770188043

Udgivelsesdato

05.10.2020

Sidetal

52

Lix

Sprog

Dansk

Format

130 x 198 mm

Indbinding

Hardback

Relaterede produkter