Skift til erhvervskunde

Af Per Straarup Søndergaard

Caroline Wozniacki

Dunk, dunk, dunk.
Caroline på syv år spiller tennis
op ad en væg.
20 år senere falder hun om på banen
og græder af glæde.
Caroline har vundet Australian Open.

De fire største turneringer i tennis er: Wimbledon, French Open, US Open og Australian Open. De kaldes for Grand Slams. Caroline Wozniacki har været i en Grand Slam finale to gange før. Første gang til US Open i 2009, anden gang i 2014 til US Open. Begge gange tabte hun. Den 7. oktober 2010 bliver Caroline kåret som nummer 1 på verdensranglisten i tennis.

Caroline Wozniacki er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Caroline Wozniacki er skrevet af Per Straarup Søndergaard

Lektørudtalelse:
En rigtig god bog om Caroline Wozniacki, hvor man både får noget at vide om hendes træning, dagligdag og privatliv. Illustrationerne er virkelig flotte og passer godt til teksten. (…)Rigtig store anbefalinger til både folkebiblioteker og læringscentre.”,– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Per Straarup Søndergaard

ISBN

9788770180252

Udgivelsesdato

04.04.2018

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter