Skift til erhvervskunde

Af Simon Randel Søndergaard

Bronzealderen

For næsten 4.000 år siden kom bronze til Danmark.
Det var stærkt og flot, og det ændrede folks liv.
Danskerne blev rige og ofrede
flotte gaver til solen.
De rejste også til fremmede lande.
Læs mere om bronzealderen i denne bog.

Bronzealderen starter ved, at der kommer en købmand fra Sydeuropa til Danmark. Manden har sværd, smykker og værktøj med. Varerne skinner. De er ikke lavet af flintesten, men af bronze. En mand køber en økse. Bronzealderen er startet. Folk ville gerne have endnu mere bronze, så de begyndte at handle med folk i udlandet.

Bronzealderen er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Bronzealderen er skrevet af Simon Randel Søndergaard

Lektørudtalelse:
Forfatteren starter med at fortælle om overgangen fra stenalderen til bronzealderen – og sætter perioden ind i den større historiske sammenhæng. (…)Fin bog om bronzealderen, der kombinerer fotos og tegninger til at beskrive indholdet.”,– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Simon Randel Søndergaard

Illustrator

Rasmus Jensen

ISBN

9788793592520

Udgivelsesdato

29.06.2018

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter