Skift til erhvervskunde

Af Nanna Kühle

Bitch!

Mia ser Ditte for sig.
Hun ligger ned.
Helt stille.
Hendes øjne er helt åbne,
men uden liv.
Mia gyser.
Nej, Ditte skal ikke dø.
Hun skal bare forsvinde.
Helt.

Ditte er en bitch. Det synes Mia i hvert fald. Engang var de bedste veninder. Men nu har Ditte kysset med Tobias, som Mia er vild med. Mia trykker send. Så flyver den af sted. Snappen. ”Din lede luder, jeg håber du dør bitch”.

Bitch! er skrevet af Nanna Kühle og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Bitch! er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
“Nanna Kühle formår at skrive en ganske realistisk og vedkommende historie om tre pigers (veninders) jalousi, løgne og misforståelser. Teksten er sat med stor typografi og med god luft mellem linjerne. Den består af korte helsætninger, som dels er Mias inderste tanker, dels en beskrivende alvidende fortællers. Sproget er ungt og nutidigt og ganske spot on. De fleste unge vil kunne genkende historiens temaer og motiv, som kan give anledning til selvransagelse, refleksion og diskussion.”– DBC Lektør

kr. 175,00 inkl. moms

Forfatter

Nanna Kühle

ISBN

9788770186513

Udgivelsesdato

01.03.2020

Sidetal

64

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter