FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Billedets Alt Tekst
Info

Om bogen

Aru Shah og den gyldne by

DKK 280,00 (DKK 350,00 inkl. moms)

Udkommer den 30. marts 2022

Aru Shah har fremsat et ønske foran Ønsketræet, men hun kan ikke huske, hvad hun ønskede. Hun er dog ret sikker på, at hun ikke ønskede sig en ny søster i form af Kara, som påstår at være Den Sovendes datter ligesom Aru. Men Kara er den eneste, som kan hjælpe Aru med at slippe ud af Den Sovendes hule, så hun kan komme hjem, og derfor har hun intet andet valg end at stole på hende.

Aru er ikke engang sikker på, at hun fortsat vil kæmpe på devaernes vegne i krigen mod asuraerne. Indtil nu har guderne været utilregnelige. Kubera, som er hersker i Lanka, Den Gyldne By, lover at give Pandavaerne to magtfulde våben, men kun hvis de klarer sig igennem hans tre prøver. Hvis de fejler, har de ikke en chance mod Den Sovendes hær, som er på vej mod Lanka for at tage magten over Det Overjordiske.

Det, der fylder mest i Arus hoved, er dog spørgsmålet om, hvorfor samtlige voksne, hun nogensinde har holdt af og stolet på, har svigtet hende. Kan hun slutte fred med det, de har gjort, før hun snart skal kæmpe sit livs kamp?

Aru Shah og den gyldne by er fjerde bind i Pandava-serien om pigen Aru Shah, der med hæsblæsende humor og action udfolder den hinduistiske mytologi i børnehøjde. Bogen egner sig især til unge læsere i alderen 10-14 år.

Bogen er en del af Disneys imprint ”Rick Riordan presents”, der sætter fokus på titler, der viser mangfoldigheden i verdens mange mytologier. Som sin allerførste udgivelse har Riordan valgt Roshani Chokshi og hendes spændende fantasy-kvartet om Aru Shah og hinduistisk mytologi.

Beskrivelse

Originaltitel: Aru Shah and the Golden City
Forfatter: 
Roshani Chokshi
Illustrator: Abigail Dela Rey
Oversætter: Henrik Enemark
Udgivelsesdato: 30.03.2022
ISBN: 978-87-7549-571-9
Sideantal: 428
Format: A5
Indbinding: Softcover
Tekst og illustrationer

Yderligere information

ISBN

978-87-7549-571-9

Forfatter

Genre

, ,

Illustrator

Klassetrin

6.-7. klasse, 8.-9. klasse

Pris

Serie

Sidetal

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aru Shah og den gyldne by”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
Gratis fragt
på ordrer over 500DKK

Privat eller erhverv?

Vi vil gerne give alle vores kunder den bedste oplevelse. Vælg hvordan du ønsker at handle hos os: