Af Tomas Dömstedt

Anne Frank

Anne Frank måtte flygte under 2. verdenskrig.
I to år gemte hun sig med sin familie.
Imens skrev hun dagbog.
I dag er dagbogen berømt i hele verden.
I denne bog får du historien om Anne Franks liv.

Anne Frank var en helt almindelig pige. Hun boede i Amsterdam i Holland i starten af 1940’erne. Anne og hendes familie var jøder. I Tyskland var 2. verdenskrig startet, og de tyske soldater kom til Holland. Nazisterne i Tyskland ville dræbe alle jøder. Derfor måtte Anne Frank og hendes familie flygte.

Anne Frank er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Anne Frank er skrevet af Tomas Dömstedt

Lektørudtalelse:
Teksten er suppleret med fotos af steder og personer, der er relevante for teksten og udvider forståelsen. Det er en fin begynderbog om Anne Frank, som kan inspirere til videre læsning. (…)Anbefales til skolens PLC og børnebiblioteket.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Tomas Dömstedt

ISBN

9788770186476

Udgivelsesdato

01.03.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter