Af Per Straarup Søndergaard

Ana

”Mad er gift.
Spis så lidt som muligt.
Drik vand i stedet for.
Masser af vand
Det feder ikke.”
Sådan siger en stemme
i Evas hoved.
Stemmen hedder Ana.

I skole. Suk. Lige nu er der pause. På en måde sidder Eva alene. På en måde gør hun ikke. I Evas hoved taler en stemme nemlig. Det er Ana. Ana er ikke en pige. Det er en sygdom. Ana bestemmer, hvad Eva skal gøre. Eva får ros af Ana, når hun ikke spiser. En dag dukker en ny stemme op. Det er Mia.

Ana er skrevet af Per Straarup Søndergaard og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Ana er en Hip 5-bog.

Lektørudtalelse:
“En rigtig god bog om et svært og tabubelagt emne. Bogen er fortalt af en jeg-fortæller, hvilket gør den virkelighedsnær. Læseren har nemt ved at føle det, som hovedpersonen føler. Bogen har ingen billeder, men hele grå sider med citater, der fremhæver følelser omkring spiseforstyrrelser.”– DBC Lektør

kr. 155,00 inkl. moms

Forfatter

Per Straarup Søndergaard

ISBN

9788793592872

Udgivelsesdato

08.11.2017

Sidetal

52

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5-format

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter