Skift til erhvervskunde

Af Henrik Enemark

Aber

Der findes mange forskellige aber.
De mindste kan ligge i en hånd.
De største vejer op til 200 kilo.
Du kan læse meget mere om aber i denne bog.

Aber ligner mennesker. Aber er kloge, og de har en stor hjerne. Aber er pattedyr, og er delt op i tre grupper: Halvaber, aber og menneskeaber. Chimpansen er den abe, mennesket er i tættest familie med. Mange aber har været tæt forbundet med mennesker. Nogle har været kæledyr, mens andre aber er blevet brugt til forsøg.

Aber er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Aber er skrevet af Henrik Enemark

Lektørudtalelse:
Det er en god fagbog med en god og tydelig struktur, som gør bogen meget anvendelig til emneopgaver i grundskolen, da den klæder eleverne godt på til at kunne videreformidle viden om aber. Samtidig sætter bogen også tanker i gang hos læseren, om menneskets brug af aber, og om hvorvidt det er for abernes bedste. Alt i alt en interessant, lærerig og tankevækkende fagbog fortalt i børnehøjde.”,– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Henrik Enemark

ISBN

9788770185813

Udgivelsesdato

20.12.2019

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter