FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Billedets Alt Tekst
Info

Om bogen

Aber

DKK 185,00 inkl. moms

Der findes mange forskellige aber.
De mindste kan ligge i en hånd.
De største vejer op til 200 kilo.
Du kan læse meget mere om aber i denne bog.

Aber ligner mennesker. Aber er kloge, og de har en stor hjerne. Aber er pattedyr, og er delt op i tre grupper: Halvaber, aber og menneskeaber. Chimpansen er den abe, mennesket er i tættest familie med. Mange aber har været tæt forbundet med mennesker. Nogle har været kæledyr, mens andre aber er blevet brugt til forsøg.

Aber er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger opgaver med til alle bøgerne.

Aber er skrevet af Henrik Enemark

“Det er en god fagbog med en god og tydelig struktur, som gør bogen meget anvendelig til emneopgaver i grundskolen, da den klæder eleverne godt på til at kunne videreformidle viden om aber. Samtidig sætter bogen også tanker i gang hos læseren, om menneskets brug af aber, og om hvorvidt det er for abernes bedste. Alt i alt en interessant, lærerig og tankevækkende fagbog fortalt i børnehøjde.”

DBC Lektør

Yderligere information

Forfatter

Henrik Enemark

ISBN

9788770185813

Udgivelsesdato

20.12.2019

Sidetal

32

Lix

19

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
Gratis fragt
på ordrer over 500DKK

Priser vises inkl. moms, da du har valgt at handle som privatkunde.
Klik her for at skifte til erhvervskunde.