Skift til erhvervskunde

Af Helen Mortimer

Vinterønsket

OVERDÅDIGE ORD var altid hyggelig, varm og proppet med bøger. Og William elskede det. Der var bøger, som tog dig til fjerne steder, bøger, som var fyldt med lækre retter, og smukke billedbøger fyldt med funklende sider.

For enden af gaden i udkanten af byen ligger en lille boghandel fyldt med gode historier, bløde sofaer, hjemmelavede peberkager og overdådige ord. Her bor William med sin mor, far og hunden Milo. Da det en vinter se ud til, at boghandlen må lukke, beslutter William sig for at gøre alt, hvad der står i hans magt, for at redde sin familie og boghandlen. Han vil skabe en jul, som ingen nogensinde vil glemme.

Med Vinterønsket har forfatter Helen Mortimer skabt en fantastisk og rørende historie om, hvad ønsker og ord kan gøre. Smukt fuldendt af Rachael Deans medrivende illustrationer, der indfanger julens magiske stemning.

Lektørudtalelse:
“Bøger, ord og jul i en skøn forening. Ønsker og handlekraft kan resultere i magiske ting. Teksten er fin, og de farverige tegninger emmer af hygge, jul, vinter og magi.”– DBC Lektør

kr. 250,00 inkl. moms

Originaltitel

The Winter Wish

Forfatter

Helen Mortimer

Illustrator

Rachael Dean

Oversætter

Jeanette Sigtenborg

ISBN

9788775923427

Udgivelsesdato

19.06.2023

Sidetal

32

Sprog

Dansk

Format

236 x 292

Indbinding

Hardback

Ekstramateriale

Tilhørende ekstramateriale

Relaterede produkter